František Pašek

Profesionální fotograf & Grafický designér

Jsem profesionální fotograf a grafický designér na volné noze , zabývám se   produktovou  fotografií pro e-shopy , portrétní fotografií , předmanželské foto , svatební fotografií , designovou fotografií , mode fotografií , Fashion , model shooting , focením aktů , glamour , business foto , rodinné foto , lifestyle , Newborn , maminky s dětmi , těhotenské fotografie , foto domácích mazlíčků , zvířat , foto předškoláků , školáků , maturitních plesů , foto rodinných atrakcí , reklamní fotografií , komerční fotografií , fotografií do katalogů , promo foto , foto krajin a architektury , foto nemovitostí , fotografií pro autosalony , a jiné . Jsem universální fotograf a designér , který vyzařuje svojí kreativitou , sympatií a úctou k zákazníkům .Vždy mně potěší , když je zákazník spokojen s mojí prací . Mám rád dobře a kvalitně , odvedenou práci . Jsem flexibilní po celé ČR a pohraničí Německa . Fotím též , jak barevné tak i černobílé Foto . Jako grafický designér , vytvářím grafiku všeho druhu v dnešním digitálním světě . Příkladem jsou třeba banner , sazba tiskovin , designová loga , grafika pro webové stránky , 3D grafika , průmyslové 3D designové vzory pro potisk všech druhů oblečení či produktů . Neváhejte mne kontaktovat pod níže uvedenými ikony nebo přes e-mail , jsem tu pro Vás .

Historie                    

Začátky má asi každý těžké , jen záleží jak se s nimi dokáže vyrovnat nebo poprat . Já jsem musel volit mezi oběma dvěma verzemi , ale nelituji toho , protože vše špatné je take k něčemu dobré . Dnes se  specializuji například na grafický design a počítačovou grafiku , nebo uměleckou fotografií . Spolupracuji i s některými podniky ze zahraničí . Asi si musí člověk projít to své v životě , aby si uvědomil co je dobré nebo špatné .                                                                                                                    

Nabídka služeb 

 Usiluji o maximální spokojenost zákaznické klientely . Specializuji se na fotomontáže , koláže , ilustraci , grafický design , počítačová grafika , webdesign , umělecké fotografie , design foto , Fashion , produktová fotografie , reklamní fotografií , svatební fotografií , portrétní fotografií , fotografií pro e-shopy . Vždy mě potěší , když je zákazník s mojí prací spokojen a odchází s úsměvem ve tváři . Zákazník a kvalita je na prvním místě . 

_Další služby_

předtisková příprava, příprava tiskovin, sazba tiskovin, výroba propagačních materiálů, grafické práce, designové služby
skupinové fotografie, svatební fotografie, fotky od profesionálního fotografa, reklamní fotografie, promo fotky 

WWW.EDB.CZ/FIRMA-1412544-FOTO-STUDIO-PASEK-KRASOVICE 

Spojte se s námi

Máte něco, o čem chcete, abych diskutoval ..?

Použijte nebo pošlete zprávu z kontaktního formuláře.